• تاریخ انتشار : 1394/09/14 - 09:21

بازدید شبانه رییس دانشگاه از بیمارستان های شهدای تجریش و مدرس/ عیادت و رضایت سنجی از بیماران؛ گفتگو با پرستاران و متخصصان مقیم

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر علی اصغر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بامداد جمعه 13 آبان بطور سرزده از بیمارستان های شهدای تجریش و شهید مدرس بازدید کرد.

رییس دانشگاه ابتدا با حضور در بخش اورژانس و سپس بخش های آی سی یو بیمارستان شهدای تجریش ضمن عیادت از بیماران، نحوه خدمات رسانی و میزان رضایت آنها از خدمات این بیمارستان را جویا شد.

وی در ادامه در دیدار با متخصصان مقیم بیمارستان از جمله جراحی عمومی، عروق و طب اورژانس وضعیت عمومی و روند خدمات دهی بیمارستان را مورد بررسی قرار داد.

ساعتی بعد در نیمه های شب بیمارستان شهید مدرس نیز پذیرای حضور رییس دانشگاه بود.

در این بیمارستان نیز دکتر علی اصغر پیوندی ضمن احوال پرسی از حال بیماران از بخش های اورژانس، سی سی یو و آی سی یو بازدید و با کادر بیمارستان، پرستاران و متخصصان مقیم دیدار و گفتگو کرد.