• تاریخ انتشار : 1395/05/11 - 12:29

بازدید مدیران معاونت درمان از بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان فیروزکوه

بازدید مدیران معاونت درمان از بیمارستان امام خمینی  (ره) شهرستان فیروزکوه

روابط عمومی معاونت درمان: بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان فیروزکوه با حضور دکتر معززی مشاور اجرایی معاون درمان در روز یکشنبه 10 مردادماه توسط کارشناسان این معاونت مورد بازدید کارشناسی قرار گرفت.

در این بازدید که گروهی از کارشناسان و مدیران حوزه معاونت درمان دانشگاه حضور داشتند، ضمن بازدید از بخشهای اورژانس، زنان و مردان، دیالیز، بلوک زایمان وCCU، مسائل و مشکلات موجود بخش های فعال مورد بررسی قرار گرفت.

در خاتمه گزارش بازدید از واحدها و بخشهای مختلف و مشکلات موجود در روند امور اجرایی بیمارستان به رییس و مدیران بیمارستانی ارائه شد، و راهکارهای پیشنهادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.