• تاریخ انتشار : 1393/02/17 - 18:02
روابط عمومی معاونت درمان به نقل از روابط عمومی دانشگاه:

بازدید معاونان درمان و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان آیت ا... طالقانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه: در سومین روز از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت؛ دکتر ایزدی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه و رئیس ستاد طرح تحول نظام سلامت از بیمارستان آیت ا... طالقانی بازدید کردند.

در این برنامه که در راستای بررسی روند اجرای طرح تحول نظام سلامت صورت گرفت، دکتر یاوری معاون دانشگاه و دکتر ایزدی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از بخش ترخیص این مرکز پزشکی بعنوان یکی از مجریان طرح تحول سلامت در دانشگاه، بازدید کردند.

معاونان دانشگاه در این بازدید ضمن بررسی جزئیات اجرای طرح در این مرکز و  پرونده ها و گفتگو با کارکنان و بیماران بستری و همراهان آنها ، از نزدیک در جریان دغدغه ها و مسایل مربوط به اجرای طرح قرار گرفتند.

در پایان این بازدید اعضای ستاد اجرائی طرح تحول سلامت با تأکید بر مطالعه و اجرای دقیق آیین نامه طرح نظام سلامت توسط کارکنان بیمارستان، ابراز امیدواری کردند در روزهای آتی شاهد اجرای هرچه بهتر این طرح در دانشگاه باشیم.