• تاریخ انتشار : 1395/08/18 - 11:54

بازدید کارشناسان حوزه معاونت درمان از بیمارستان طالقانی با حضور معاون فنی معاونت درمان

بازدید کارشناسان حوزه معاونت درمان از بیمارستان طالقانی

روابط عمومی معاونت درمان: گروه کارشناسی حوزه معاونت درمان روز دوشنبه 17 آبان ماه از بخش های مختلف بیمارستان طالقانی بازدید کردند.

در این بازدید که به سرپرستی دکتر معززی معاون فنی معاونت درمان انجام گرفت؛ از بخش های مختلف بیمارستان از جمله اورژانس، ویژه، داخلی، جراحی و زایمانبازدیدو از نزدیک در جریان وضعیت خدمات در حال ارائه این بخش ها و نیز مشکلات کارکنان قرار گرفتند. همچنین با پرسنل بیمارستان و بیماران بستری دیدار و گفتگو شد.

گفتنی است در حاشیه این بازدید دکتر معززی و هیات همراه با حضور بر بالین سه تن از مجروحین حادثه تروریستی سامرا، ضمن بررسی نحوه ارائه خدمات درمانی، از ایشان عیادت و دلجویی کردند.

در خاتمه این دیدار، جلسه ی تبادل نظر با حضور ریاست، مدیران بیمارستان برگزار و موارد و مشکلات مبتلا به بیمارستان که طی بازدید کارشناسان حوزه معاونت با آن برخورد داشتند مطرح و تصمیمات لازم انجام گرفت.