• تاریخ انتشار : 1396/03/10 - 12:01

بازدید کارشناسان حوزه معاونت درمان از بیمارستان های تابعه دانشگاه در ایام ماه مبارک رمضان

کارشناسان نظارت و بازرسی معاونت درمان در شب های ماه مبارک رمضان بصورت سرزده از بیمارستان های تابعه دانشگاه بازدید می کنند

روابط عمومی معاونت درمان: کارشناسان نظارت و بازرسی این معاونت در شب های ماه مبارک رمضان بصورت سرزده از بیمارستان های تابعه دانشگاه بازدید می کنند.

این بازدیدها از شب 9 خردادماه آغاز شد، و بیمارستان های مسیح دانشوری، کودکان مفید، شهید چمران و شهدای تجریش توسط  سه تیم مورد بازدید قرار گرفتند.

گفتنی است در بازدیدهای مذکور حضور پزشکان متخصص مقیم، رضایتمندی بیماران از خدمات ارائه شده کلینیکی و پاراکلینیکی و نیز سایر بخش های بیمارستانی مورد ارزیابی قرار می گیرد.

همچنین نظارت بر عملکرد همکاران بیمارستان ها خصوصا در بخش اورژانس و نظارت نزدیک بر روند خدمت رسانی به بیماران، گفتگوی رو در رو با بیماران و شنیدن مشکلات آنان نیز بخشی از موارد مورد بازدید است.