• تاریخ انتشار : 1395/05/02 - 14:53

بازدید کارشناسان نظارت و بازرسی از 175 مرکز درمانی تابعه دانشگاه شهید بهشتی

کارشناسان اداره بازرسی و نظارتی معاونت درمان در تیرماه سال جاری از 175 مرکز درمانی تابعه دانشگاه بازدید کردند.

بازدید کارشناسان نظارت و بازرسی از 175 مرکز درمانی تابعه دانشگاه شهید بهشتی

روابط عمومی معاونت درمان: کارشناسان اداره بازرسی و نظارتی این معاونت در تیرماه سال جاری از 175 مرکز درمانی تابعه دانشگاه بازدید کردند.

در تیرماه از  32 مورد درمانگاه عمومی و تخصصی، 11 مورد مرکز جراحی محدود، 11  مورد بیمارستان، 22 مورد مراکز غیر مجاز که منجر به پلمپ گردید، 35 مورد دفاتر کار موسسات پزشکی، 32 مورد مطب پزشکی و دندانپزشکی و 18 مورد پلمپ و 14 مورد فک پلمپ؛ که جمعا 175 مورد در 31 روز کاری انجام شد.

همچنین با توجه به برنامه ریزی هفتگی و بررسی وضعیت عملکرد و فعالیت بیمارستانهای تابعه 24 مورد بازدید توسط کارشناسان این معاونت در شیفت عصر و شب در خصوص وضعیت اورژانس و سایر بخشهای بیمارستان و حضور متخصصین انجام شد، که نتایج طی یک نامه به مرکز مربوطه اعلام و جهت بررسی رفع نواقص بازدید مجدد صورت خواهد می گیرد.

گفتنی است همشهریان گرامی می توانند با شماره گیری تلفن 66709070 شکایت های خود را در طول ساعات شبانه روز به این اداره منعکس کنند.