• تاریخ انتشار : 1395/09/29 - 09:11

بررسی روند اجرای برنامه کاهش فرانشیز بیماران بستری و سرپایی بیمارستان های دانشگاهی توسط کارشناسان معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر ملاجعفری رییس اداره اقتصاد درمان استاندارد و ارزیابی فناوری از بررسی روند اجرای برنامه کاهش فرانشیز بیماران بستری و سرپایی در کلیه بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه تا پایان سال خبر داد.

دکتر ملاجعفری گفت: از ابتدای سال 95 تاکنون بیمارستان های طالقانی، اختر، امام حسین (ع)، 15 خرداد، شهدای تجریش، مفید، مسیح دانشوری، طرفه، امام خمینی فیروزکوه و سوم شعبان دماوند مورد بازدید قرار گرفته اند. و چک لیست نظارتی تدوین شده توسط این کارشناسان تکمیل شد.

رییس اداره اقتصاد درمان عدم ارجاع بیماران به خارج از بیمارستان جهت تهیه لوازم و تجهیزات پزشکی را بعنوان یکی از دستاوردهای مهم این برنامه خواند.

دکتر ملاجعفری یادآور شد: با اجرای برنامه کاهش فرانشیز، پرداختی بیماران بستری در دارو و لوازم مصرفیدر شهر ها 10 درصد  و در روستاها 5 درصد و در سایر خدمات به 6 درصد برای شهر و 3 درصد برای روستاها کاهش یافت، که میتوان از برنامه کاهش فرانشیز بعنوان مهمترین برنامه های طرح تحول نظام سلامت در افزایش رضایت مندی مردم یاد کرد.

وی درخاتمه گفت: در پایان سال، گزارش تحلیلی از اقدامات صورت گرفته در اجرای برنامه کاهش فرانشیز تهیه و در اختیار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و همچنین سازمان های مرتبط قرار می گیرد.