• تاریخ انتشار : 1397/04/27 - 09:13

بررسی فرایندهای بیمارستانی در بازدید کارشناسان حوزه معاونت درمان از بیمارستان اختر

روابط عمومی معاونت درمان: تیم کارشناسی حوزه معاونت درمان روز سه شنبه 26 تیرماه از بخش های مختلف بیمارستان اختر بازدید کردند.

تیم کارشناسی به سرپرستی دکتر معززی معاون فنی معاونت درمان در بازدید از مرکز آموزشی پزشکی و درمانی اختر، کلیه فرایندهای بیمارستان را مورد بررسی قرار دادند

گفتنی است هدف از بازدیدهای مذکور بررسی وضعیت خدمات رسانی به مراجعین بیمارستان های تابعه دانشگاه است. این بازدیدها در شیفت صبح و با همراهی گروه های تخصصی هر قسمت از بیمارستان صورت می گیرد، تا نقاط قوت و ضعف آن بیمارستان مورد بررسی قرار گیرد؛ تا برای رفع مشکلات گام های موثر برداشته شود.

همچنین یکی از اهداف بازدیدهای نظارتی این معاونت تعامل بیشتر کارشناسان حوزه درمان با پرسنل بیمارستان ها و دریافت نظرات و راهکارهای کارشناسان بیمارستانی است.

در خاتمه بازدید، در نشست هیات ویژه اعزامی معاونت درمان و مسئولان بیمارستان، نتیجه بازدید از بخش ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.