• تاریخ انتشار : 1393/09/04 - 09:32
  • بازدید : 2040

برگزاری اولین نشست توانمندسازی آموزش کارکنان در معاونت درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: اولین نشست توانمند سازی آموزش کارکنان معاونت درمان با عنوان « برگزاری دوره های آموزشی مدیریتی با رویکرد مراقبت های تسکینی » در روز شنبه مورخ 1/9/93 با حضور دکتر بنی جمالی نماینده این معاونت در کمیته آموزش و توانمندسازی کارکنان در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

برگزاری اولین نشست توانمندسازی آموزش کارکنان  در معاونت درمان دانشگاه

در این جلسه که خانم دکتر رسولی عضو هیات علمی دانشکده پرستاری نیز حضور داشتند، با هدف حمایت مدیریتی در زمینه پیشگیری و تسکین درد و رنج و بهبود کیفیت زندگی بیماران و خانواده های آنها تشکیل و پیرامون موارد مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

سپس در مورد گروه های هدف و چگونگی برگزاری این دوره ها و استمرار آنها مطالبی بیان و مورد بحث قرار گرفت.

در پایان جلسه مقرر شد برنامه آموزشی تهیه شده از بهمن ماه شروع و آماده اجرا گردد.