• تاریخ انتشار : 1396/04/21 - 15:00

برگزاری جلسه انعقاد تفاهم نامه ساخت بیمارستان 64 تختخوابی در شهرستان پیشوا

برگزاری جلسه انعقاد  تفاهم نامه ساخت بیمارستان 64 تختخوابی در شهرستان پیشوا

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه هماهنگی به منظور انعقاد تفاهم نامه ساخت بیمارستان در شهرستان پیشوا با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه و آیت ا... مهاجری در روز سه شنبه 20 تیرماه برگزار شد.

در این نشست که دکتر معززی معاون فنی معاونت درمان، دکتر جنتی سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی، دکتر عاصمی سرپرست امور پروانه ها و نیکبخت نماینده دفتر حقوقی دانشگاه نیز حضور داشتند؛ پیرامون شرایط تفاهم نامه ساخت و مسئولیت های هریک از طرفین بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

گفتنی است آیت ا... مهاجری از خیرین شهرستان پیشوا با اهداء زمین و ساخت بناهای مورد نیاز، با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اقدام به راه اندازی بیمارستان در این شهرستان خواهد کرد. از این رو معاونت درمان بعنوان متولی اصلی در این زمینه اقدامات قانونی مورد نیاز را پیگیر است.