• تاریخ انتشار : 1392/12/14 - 09:13

برگزاری جلسه سوپروایزران آموزشی در معاونت درمان

برگزاری جلسه سوپروایزران آموزشی در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان؛ جلسه سوپروایزران آموزشی با حضور 16نفر از سوپروایزران آموزشی مراکز تابعه در روز چهارشنبه مورخ 7 اسفند سال جاری در سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

درابتدای جلسه از زحمات یک ساله سوپروایزران آموزشی قدردانی بعمل آمد؛ سپس پیرامون چالشهای موجود از‌جمله: کم انگیزه بودن پرسنل جهت شرکت در
دوره‌های آموزشی، یکسان نبودن منابع آموزشی دوره های اعتبار بخشی، عملکرد ضعیف فارغ التحصیلان پرستاری،کمبود امکانات آموزشی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در پایان پیشنهاداتی درمورد برگزاری دوره های غیر تخصصی به صورت غیرحضوری، داشتن هسته آموزش در معاونت‌درمان، پرداخت حق الزحمه مدرسین دوره ها و یکسان سازی فرمهای اعتباربخشی مطرح گردید.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی