• تاریخ انتشار : 1394/12/17 - 09:48

برگزاری جلسه مشترک بودجه ریزی برنامه عملیاتی با حضور مدیران و مسئولین واحد مالی مراکز تابعه

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه مشترک بودجه ریزی برنامه عملیاتی با حضور مدیران و مسئولین واحد مالی مراکز و بیمارستان های تابعه در روز یکشنبه 16 اسفندماه در این معاونت برگزار شد.

دکتر ملاجعفری رییس اداره اقتصاد درمان و فناوری سلامت معاونت درمان ضمن بیان مطالبی پیرامون نحوه تدوین برنامه عملیاتی، بر توجه به ابلاغ نهایی برنامه عملیاتی مشترک وزارت متبوع به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و لزوم اولویت بندی و پیش بینی بودجه لازم جهت اجرایی شدن برنامه ها تاکید کرد.

دکتر ملاجعفری درخصوص تدوین برنامه عملیاتی جامع دانشگاه گفت: با جمع آوری برنامه عملیاتی مشترک سایر معاونت های دانشگاه، این برنامه ها از طریق ستاد مرکزی برنامه ریزی دانشگاه به ریاست دکتر پیوندی، در هیات امنا مصوب شده و به وزارت متبوع ارسال می شود.

در ادامه خسروآبادی کارشناس این معاونت درخصوص دستورالعمل نحوه تکمیل برنامه عملیاتی در بیمارستان ها مطالبی را بیان کرد.

در خاتمه مقرر شد برنامه عملیاتی نهایی کلیه مراکز تابعه حداکثر تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 17 اسفندماه تحویل اداره اقتصاد درمان و فناوری سلامت شود.