• تاریخ انتشار : 1396/02/02 - 16:26

برگزاری جلسه کمیته اقتصاد درمان با حضور معاون درمان دانشگاه

اولین جلسه کمیته اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال جدید، با حضور معاون درمان دانشگاه در روز چهار شنبه ٣٠فروردین ماه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: اولین جلسه کمیته اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال جدید، با حضور معاون درمان دانشگاه در روز چهارشنبه 30 فروردین ماه برگزار شد.

در این نشست که اعضای کمیته اقتصاد درمان و مدیران گروه های بالینی و روسای بیمارستان های تابعه دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه با بیان توضیحاتی پیرامون تفاوت بازار سلامت با دیگر بازارها بر لزوم استفاده از راهنماهای بالینی در طبابت مبتنی بر شواهد به منظور کنترل هزینه ها، تقاضای القایی و ایمنی بیمار تاکید کرد.

دکتر ملاجعفری سرپرست اداره اقتصاد درمان، استاندارد و فناوری سلامت معاونت درمان نیز  با ارائه گزارشی در مورد عملکرد کمیته های اقتصاد درمان بیمارستان های تابعه و اقدامات انجام شده، پیرامون راهنماهای بالینی ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توضیحاتی را ارائه کرد.

همچنین دکتر کلانتر معتمدی مدیر گروه جراحی عروق نیز درخصوص لزوم بررسی مداخلات پزشکی پر هزینه، تجدید نظر برای داروهای پر هزینه با اولویت داروهای کموتراپی، استفاده از ابزار های چند بار مصرف و استریل کردن آنها بجای لوازم یک بار مصرف و لزوم اصلاح پرداخت ها در بخش های آموزشی مطالبی را بیان کرد.

سپس دکتر سهرابی مدیر گروه پزشکی اجتماعی با اشاره به لزوم داشتن دید فرآیندی به مباحث اقتصاد سلامت، استفاده از شواهد بومی بعد از اجرای راهنماهای بالینی را مهم برشمرد.

گفتنی است در این نشست پیرامون مشکلات اجرایی کردن راهنماهای بالینی و چالش های پیشرو بحث و تبادل نظر ضورت گرفت.

در خاتمه مقرر شد مدیران گروه های بالینی نظرات شان در خصوص راهنماهای بالینی اولویت دار (سه عنوان) و شاخص های مرتبط با آنها (ده شاخص برای هر راهنمای بالینی) را حداکثر تا 20 اردیبهشت سال جاری به این معاونت ارسال کنند.

تصویر

برگزاری اولین جلسه کمیته اقتصاد درمان با حضور معاون درمان دانشگاه