• تاریخ انتشار : 1395/10/07 - 15:14

برگزاری دهمین آزمون طرح نیروی انسانی رشته علوم آزمایشگاهی در معاونت درمان

برگزاری دهمین آزمون طرح نیروی انسانی رشته علوم آزمایشگاهی در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: دهمین آزمون طرح نیروی انسانی مربوط به رشته علوم آزمایشگاهی در روز دوشنبه 6 دی ماه در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

در این آزمون با توجه به تعداد زیاد شرکت کنندگان و محدودیت مکانی در دو گروه Aو Bو در مجموع تعداد 52 نفر از فارغ التحصیلان رشته مذکور شرکت کردند.

گفتنی است با توجه به تعداد سهمیه محدود پس از برگزاری آزمون از نفرات برتر مصاحبه انجام می شود؛ و پس از قبولی و تعیین محل خدمت نسبت به ارسال معرفی نامه به نیروی انسانی دانشگاه اقدام می شود.

لازم به ذکر است این آزمون در اول هر فصل برگزار می گردد و فارغ التحصیلان رشته مذکور جهت گذراندن طرح بایستی در این آزمون شرکت کنند.