• تاریخ انتشار : 1395/07/11 - 13:37

برگزاری دوره آموزش تخصصی آئین نگارش در نامه های اداری ویژه مدیران حوزه معاونت درمان

اولین دوره آموزش تخصصی آئین نگارش در نامه های اداری با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در روز یکشنبه 11 مهرماه در این معاونت برگزار شد

برگزاری دوره آموزش « آئین نگارش در نامه های اداری » ویژه مدیران حوزه معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: اولین دوره آموزش تخصصی آئین نگارش با عنوان « نکته هایی در آئین نگارش و نامه های اداری » با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در روز یکشنبه 11 مهرماه در این معاونت برگزار شد.

در این دوره که کلیه مدیران ارشد و میانی ستاد معاونت درمان نیز حضور داشتند، دکتر شریعت مدرس این دوره پیرامون چگونگی دسته بندی نامه های اداری و آئین نگارش مطالبی را بیان کرد. همچنین در پایان، تمرین عملی با مشارکت مدیران انجام شد.

گفتنی است این دوره که به همت معاونت اجرایی معاون درمان انجام شده است، در روز سه شنبه 13 مهرماه برای پرسنل معاونت درمان نیز تشکیل می شود.