• تاریخ انتشار : 1394/11/21 - 13:09

برگزاری نخستین نشست مسئولین بیمه گری و درآمد بیمارستان های دانشگاه با بیمه های پایه

نخستين نشست سه بيمه پايه تامين اجتماعي، سلامت و نيروهاي مسلح با مسئولين بيمه گري و درآمد بيمارستان هاي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي و كارشناسان معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

روابط عمومی معاونت درمان : نخستين نشست سه بيمه پايه تامين اجتماعي، سلامت و نيروهاي مسلح با مسئولين بيمه گري و درآمد بيمارستان هاي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي و كارشناسان معاونت درمان دانشگاه در روز سه شنبه 20 بهمن ماه در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

در این نشست که مسائل و ابهامات بيمارستان ها درخصوص بيمه، طي نامه اي توسط معاونت درمان جمع آوری شده بود؛ با نمايندگان بيمه مطرح و پیرامون موارد مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در خاتمه نشست مقرر شد مواردي كه نحوه پرداخت بيمه هاي پايه متفاوت مي باشد، در جلسات يكسان سازي بيمه هاي پايه مطرح و يكسان سازي پرداخت صورت گيرد؛ همچنین به منظور تسريع در روند ارسال و رسيدگي به اسناد هر ماه، تا دهم ماه بعد اسناد تحويل كارشناسان بيمه مستقر در مراكز شود.

همچنین مقرر شد به منظور رفع مشكلات مربوط به پزشكان 2كا مسئولين درآمد و بيمه گري بيمارستان ها با شماره تلفن اعلام شده از سوي بيمه سلامت تماس بگیرند، تا در اسرع وقت رفع نقص صورت بگیرد. و همچنین جهت رفع مسائل سازمان هاي بيمه گر و بيمارستان ها و كاهش كسورات در اسناد ارسالي، جلسات دوره اي هر 2ماه يكبار برگزار شود.