• تاریخ انتشار : 1393/08/05 - 09:26

برگزاری نشست تخصصی تهدید بیماری ابولا با رویکرد پدافند زیستی در مرکز پزشکی امام حسین(ع)

روابط عمومی معاونت درمان: نشست تخصصی تهدید بیماری ابولا با رویکرد پدافند زیستی با حضور آقای خسروجردی مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری تهران و دکتر یاوری معاون درمان و رییس کارگروه بهداشت و درمان بیولوژیک پدافند غیرعامل استان تهران در صبح روز یکشنبه مورخ 4/8/93 در سالن جلسات بیمارستان امام حسین (ع) برگزار شد.

در این نشست فرمانداران و بخشداران و مدیران شهرستان های استان تهران، رییس اداره مطالعات اداره کل منابع طبیعی استان تهران، رییس اداره سیاسی و انتظامی فرمانداری شهرستان ری و جمعی از استادان، روسا و مدیران ارشد بیمارستان ها و شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران، مدیران و پرسنل سازمان های انتقال خون، بهزیستی، بخشداری ها، اداره منابع طبیعی، وزارت بهداشت، بهداری نیروی انتظامی تهران بزرگ، ارتش، اداره کل آموزش و پرورش استان تهران، سازمان تامین اجتماعی، سازمان بازرسی استان تهران، سازمان پدافند غیرعامل کشور و سایر ارگان ها و نهادها حضور داشتند.

دکتر یاوری ضمن عرض خیر مقدم و تسلیت به مناسبت آغاز ماه محرم و ایام عزاداری امام حسین (ع) و همچنین درگذشت عالم ربانی آیت اله مهدوی کنی گفت: پدافند غیر عامل مربوط به یک نظام، ارگان، سازمان و یا اداره خاصی نیست بلکه بطورکل مربوط به همه آحاد مردم است؛ از اینرو برای موفقیت در یک اقدام عمومی چون پدافند غیرعامل باید  از دو راهکار بهره برد؛ اول اینکه در راستای فرهنگ سازی عمومی برای آن تلاش کنیم و دوم  این که با آموزش، مردم را قبل از بروز هر حادثه توانمند کنیم.

ایشان افزودند: با پیشرفت علم و تکنولوژی توجه به مبحث پدافند غیرعامل پیش از گذشته در معرض توجه قرار گرفته است. و در اهمیت آن همین بس که مقام‌معظم رهبری در سال 89 سیاست های کلی در راستای اجرای پدافند غیرعامل را ابلاغ کردند. از این رو با توجه به اهمیت پدافند غیرعامل همه مجریان مسئول می بایست راهکارهای اجرای صحیح پدافند غیرعامل در دستور کار خود قرار دهند.

ایشان خاطر نشان کردند: با توجه به نامگذاری یک روز از هفته پدافند غیر عامل به مبحث سلامت می بایست با برگزاری چنین نشست هایی زمینه آموزش و توانمندسازی تیم های سلامت را فراهم آوریم تا در بروز هرگونه حادثه غیرپیش بینی همچون بیماری ابولا بتوانیم در اسرع وقت در مقابله با ورود و پیشگیری آن عالمانه عمل کنیم.

سپس بعد از سخنانی پیرامون مبحث بیماری ابولا و روند توسعه آن در سطح جهان و اقدامات صورت گرفته از مقابله با ورود آن به کشور توسط مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری تهران، دکتر یادگاری رییس مرکز تحقیقات بیماری عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر خلیل فرد استاد دانشگاه علوم پزشکی ارتش به ترتیب مطالبی پیرامون بیماری ابولا و اقدامات پیشگیرانه از ورود و نحوه مقابله با گسترش بیماری ابولا بیان کردند. همچنین در پایان مطالب سوالات مدعوین توسط مدرسین پاسخ داده شد.