• تاریخ انتشار : 1396/07/11 - 11:33

برگزاری نشست رابطین آموزش بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه در معاونت درمان

جلسه رابطین آموزش بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این معاونت برگزار شد

برگزاری نشست رابطین آموزش بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه رابطین آموزش بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز دوشنبه 10 مهر ماه در این معاونت برگزار شد.

اثربخشی آموزش بعنوان شاخصی در راستای پایش دستیابی به اهداف آموزش از اهمیت بسزایی برخوردار است . و این مهم از اسفند ماه سال 1395 در گروه رابصین آموزش بعنوان یک روش علمی مورد مطالعه قرار گرفت و اکنون بعنوان یک شاخص بارز قابل بهره برداری می باشد .

محمودی مسئول آموزش کارکنان معاونت درمان در این نشست ضمن آرزوی قبولی عزاداری همکاران در ایام پرفیض محرم، در خصوص شروع انجام فرآیند اثربخشی آموزش و تهیه گزارش ها در قالب های تعیین شده مطالبی را بیان کرد.

در ادامه بحث و بررسی در خصوص رفع نواقص پودمان های آموزشی تهیه شده انجام شد.

و در نهایت مقرر شد اثربخشی آموزش به شیوه علمی در فصل پابیز ارائه شود.