• تاریخ انتشار : 1398/08/21 - 09:03

برگزاری هفتمین المپیاد علمی- مهارتی فوریت های پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

هفتمین المپیاد علمی- مهارتی فوریت های پزشکی سازمان اورژانس کشور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.

برگزاری هفتمین  المپیاد علمی- مهارتی فوریت های پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه؛ هفتمین المپیاد علمی- مهارتی فوریت های پزشکی سازمان اورژانس کشور در روزهای بیست و دوم و بیست و سوم آبان ماه 98  در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.

المپیاد مذکور با حضور 100نفر از پرسنل فوریت های پزشکی در قالب  ده تیم از قطب های ده گانه کشور که بعد از گذراندن آزمون های مقدماتی موفق به کسب بالاترین نمرات شده اند، در دو بخش تئوری و عملی به رقابت خواهند پرداخت.