• تاریخ انتشار : 1400/07/25 - 10:59
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

برگزاری وبینار آموزشی ایمنی بیمار با هدف ارتقاء عملکرد تیم های ایمنی مراکز درمانی

وبینار آموزشی دو روزه ایمنی بیمار توسط مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف ارتقاء سطح آگاهی و عملکرد تیم ایمنی بیمار مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه برگزار شد

وبینار آموزشی دو روزه ایمنی بیمار توسط مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف ارتقاء سطح  آگاهی و عملکرد تیم ایمنی بیمار مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر لیلا عظیمی مدیریت خدمات بیمارستانی در ابتدا ضمن خوشامدگویی و تشکر از تلاش های ایشان در شرایط سخت کاری حال حاضر، ابراز امیدواری کردند، این آموزش ها گام موثری در کاهش بروز خطا و بهبود شرایط ایمنی بیماران است.

وی با اشاره به 9 راه حل ایمنی بیمار در مراکز درمانی و بیان مطالبی پیرامون آنها، یادآور شد: برای بهره وری بیشتر و تحقق اهداف ایمنی بیمار، کارشناسان ایمنی بیمار می بایست بر اساس شرایط احراز انتخاب شوند و از تغییر این افراد به صورت مکرر جلوگیری شود.

سپس راحله رزم آرا کارشناس ایمنی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در مورد راهنمای ارزیابی ایمنی بیمار (معیارهای الزامی ) ابلاغ شده در سال 1400 و ادامه مباحث 9 راه حل ایمنی بیمار توضیحاتی ارائه کرد.

وی، هدف از برگزاری این قبیل وبینارها را ایجاد آگاهی و تفکری دانست، که با شناسایی و گزارش دهی به موقع وقایع ناخواسته درمانی و تشکیل کمیته های تخصصی و ارائه راهکارهای مناسب مانع از بروز مجدد آن شوند.

در روز دوم دکتر فرنوش داوری متخصص پزشکی قانونی و سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان نیز  پیرامون اهمیت اخذ رضایت آگاهانه قبل از انجام پروسیجرهای تهاجمی مطالبی را ارائه کردند. سپس خانم محمودی کارشناس اداره نظارت و آموزش نیز در ادامه در خصوص وقایع ناخواسته و ضرورت گزارش دهی به موقع در پیشگیری از رویدادهای مشابه بر اساس بخشنامه ابلاغی توضیحات لازم را بیان کرد.

در خاتمه نیز شیدا وحیدی کارشناس مدیریت خدمات بیمارستانی، پیرامون بازدیدهای مدیریتی بر اساس راهنمای بالینی ابلاغی با هدف توانمندی و اشاعه فرهنگ ایمنی بیمار به بیان توضیحات اجمالی پرداخت.

گفتنی است وبینار مذکور با حضور کارشناسان ایمنی بیمار مراکز درمانی تابعه دانشگاه در روز های سه شنبه و چهارشنبه مورخ 20 و 21 مهرماه سال 1400 برگزار شد.