• تاریخ انتشار : 1396/10/16 - 09:03

برگزاری کارگاه شاخص های ملی اورژانس بیمارستانی در بیمارستان شهداء تجریش

کارگاه شاخص های ملی 18 گانه اورژانس بیمارستانی توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت پزشکی دانشگاه در بیمارستان شهداء تجریش برگزار شد

برگزاری کارگاه شاخص های ملی اورژانس بیمارستانی در بیمارستان شهداء تجریش

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه شاخص های ملی 18 گانه اورژانس بیمارستانی توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت پزشکی دانشگاه در روز چهارشنبه 13 دی ماه  در بیمارستان شهداء تجریش برگزار شد.

در کارگاه مذکور پیرامون شاخص های ملی 18 گانه اورژانس از قبیل درصد بیماران تعیین تکلیف شده ظرف مدت 6 ساعت، بیماران خارج شده از اورژانس ظرف مدت 12 ساعت، درصد CPRموفق، درصد ترک با مسئولیت شخصی، میانگین مدت زمان انتظار بیماران برای ویزیت و ... توسط مدرسین مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است جلسه مذکور با حضور دکتر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت پزشکی دانشگاه، کارشناسان اداره اورژانس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، بهادرخان کارشناس مسئول اداره اعتبار بخشی، عادلی کارشناس آمار و مدارک پزشکی و جمعی از سرپرستاران بخش اورژانس بیمارستان های تابعه دانشگاه تشکیل شد.