• تاریخ انتشار : 1396/07/16 - 10:43

برگزاری اولین جلسه بررسی پروتکل خونریزی مراکز درمانی در معاونت درمان

اولین جلسه بررسی پروتکل خونریزی مراکز پزشکی آموزشی و درمانی تابعه دانشگاه با حضور دکتر حاجی قاسمعلی مدیریت خدمات درمانی وتعالی بالینی برگزار شد

برگزاری  اولین جلسه  بررسی پروتکل خونریزی مراکز درمانی

روابط عمومی معاونت درمان: اولین جلسه بررسی پروتکل خونریزی مراکز پزشکی آموزشی و درمانی تابعه دانشگاه با حضور دکتر حاجی قاسمعلی مدیریت خدمات درمانی وتعالی بالینی در روز شنبه 15 مهرماه در این معاونت برگزار شد.

در این نشست که مسئول وکارشناس اداره مامایی، اعضای هیئت علمی گروه زنان و 30 نفر از متخصصین زنان و زایمان و کارشناس رابط مادر پر خطر 16 مرکز درمانی حضور داشتند، پروتکل خونریزی پس از زایمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است جلسه بررسی پروتکل خونریزی پس از زایمان به منظور اجرای برنامه ارزیابی کیفیت مراقبت ها در عوارض شدید بارداری و زایمان(موربیدیتی) در سطح دانشگاه تشکیل شد.

دکتر حاجی قاسمعلی در ابتدای این نشست در مورد اهمیت برنامه موربیدیتی در جهت کاهش مرگ مادر باردار، پیگیری مادر پر خطر و  توجه به نامه های ارسالی در راستای برنامه مذکور مطالبی را بیان کرد.

در ادامه بیمارستانها پس از ارائه گزارش پروتکل خونریزی پس از زایمان، استادان حاضر به تصحیح پروتکل های مطرح شده پرداختند و  به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.