• تاریخ انتشار : 1400/04/25 - 09:49
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

تبریک روز ملی طب ایرانی / طب ایرانی گنجینه میراث گرانبهای ایرانیان

تبریک روز ملی طب سنتی ایرانی / طب ایرانی گنجینه میراث گرانبهای ایرانیان

گنجینه طب ایرانی، با تجربه طولانی، میراث گرانبهایی است که باید توسط ما قدر دانسته شود. علم پزشکی با گسترش روز افزونی که دارد، در کنار طب ایرانی به عنوان طب مکمل، می تواند گام موثری را در نظام سلامت ایجاد کند.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 25 تیرماه روز ملی طب ایرانی بعنوان مکتبی که هدف آن نگاهداشت سلامتی در افراد سالم و بازگرداندن سلامتی به افراد بیمار است، را به همه متخصصین و محققین این حوزه تبریک می گوید.

بدینوسیله از متخصصین طب سنتی ایرانی و دانش آموخته های این رشته، که امروز بعنوان متولیان اصلی طب سنتی ایرانی در مسیر علمی و کارآزمایی بالینی برای ارتقای این میراث تلاش می کنند، تشکر و قدردانی می شود.

امید است با آگاهی بخشیدن به مردم و آشنایی آن ها با متخصصین فارغ التحصیل دانشگاهی بتوانیم گام های مثبتی را در تحقق اهداف عالی سلامت برداریم.