• تاریخ انتشار : 1397/01/26 - 11:47

تحلیل برنامه عملیاتی حوزه معاونت درمان با حضور مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه

برنامه عملیاتی معاونت درمان در اولین نشست شورای مدیران با حضور دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

روابط عمومی معاونت درمان: برنامه عملیاتی معاونت درمان در اولین نشست شورای مدیران با حضور دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه در روز چهارشنبه 22 فروردین ماه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست که دکتر فیروزه یی مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه و مدیران حوزه معاونت نیز حضور داشتند، برنامه هایی که در حوزه درمان بدلیل همپوشانی با دیگر حوزه های دانشگاهی بطور کامل محقق نشده بودند بررسی و راهکارهای لازم ارائه شد.

دکتر فیروزه یی در این نشست با اشاره به حجم فعالیت ها و تاثیر مشکلات مادی و اداری برای تحقق برخی از پروژه های حوزه درمان، بر پیگیری و همکاری حوزه فعالیت خود در کنار مدیران حوزه درمان برای رفع مشکلات موجود قول مساعد داد.

در خاتمه مقرر شد مدیران با جدیت برای رفع مشکلات تلاش کنند و برای بازنگری در برخی از برنامه ها هماهنگی های لازم با واحدهای وزارتی و دانشگاهی مرتبط انجام شود.