• تاریخ انتشار : 1396/01/06 - 09:05

تداوم بازدیدهای شبانه روزی از مراکز درمانی/ بازدید از ۴۹ مرکز تا نیمه نوروز

روابط عمومی معاونت درمان: کارشناسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور بررسی روند ارائه خدمات درمانی در نوروز۹۶، از بیمارستان های تابعه دانشگاه بازدید کردند.

بر اساس اعلام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، طرح ویژه بازدیدهای نوروزی کارشناسان معاونت درمان، از ۲۶ اسفندماه آغاز شد و در جریان آن بیمارستان ها و برخی درمانگاه های تابعه مورد بازدید قرار گرفت.

بازدید از ۴۹ بیمارستان و مرکز درمانی و ۵ درمانگاه دندانپزشکی حاصل کار این کارشناسان از ۲۶ اسفندماه تا ۴ فروردین ماه جاری بود.

طی این برنامه، تا کنون ۲۰ کارشناس از معاونت درمان در مراکز درمانی حضور یافته اند و تا پایان تعطیلات نوروزی فعالیت خود را ادامه می دهند.

تصویر

تداوم بازدیدهای شبانه روزی از مراکز درمانی/ بازدید از ۴۹ مرکز تا نیمه نوروز