• تاریخ انتشار : 1398/07/03 - 12:31

تدوین خط مشی اعتباربخشی برای مددکاران اجتماعی بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه تدوین خط مشی اعتبار بخشی در راستای ویرایش چهارم استانداردهای اعتبار بخشی ملی بیمارستان ها در سال 1398 با حضور مسئولین مددکاری اجتماعی بیمارستان های تابعه دانشگاه در معاونت درمان تشکیل شد.

دکتر نوربخش مدیر خدمات درمانی و تعالی بالینی و بیمارستانی معاونت درمان در ابتدای نشست ضمن خوشامد گویی به مددکاران اجتماعی، پیرامون اهمیت چگونگی تدوین خط مشی اعتبار بخشی برای مددکاری اجتماعی، جلوگیری از مشکلات احتمالی و کسب امتیاز مربوطه مطالبی را بیان کرد.

وی با اشاره به نقش مهم  مددکاران اجتماعی در افزایش رضایتمندی بیماران، پیگیری رفع مشکلات قانونی ایشان را از اولویت های کاری مدیریت خدمات تعالی بالینی عنوان کرد.

سپس خانم میرباقری کارشناس مددکاری اجتماعی معاونت درمان با همکاری خانم سلطانی کارشناس مسئول مددکاری دانشگاه تهران در خصوص نکات مهم دستورالعمل و خط مشی مددکاران در رعایت اصول اعتباربخشی مطابق با فرمت خام خط مشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توضیحاتی ارائه کردند.

خانم کتابچی کارشناس اداره اعتباربخشی معاونت درمان نیز در خاتمه نشست در خصوص نحوه اجرای سنجه های مددکاری اجتماعی، موارد ارزیابی بیمارستان ها توسط اداره اعتبار بخشی و مستندات مورد نیاز برای کسب امتیاز نکاتی را بیان کرد.

در خاتمه نشست، مددکاران اجتماعی با مطرح کردن مشکلات موجود در تدوین خط مشی و ارائه خدمت به بیماران در مرکز درمانی، ضمن رایزنی با سایر مددکاران از تجربیات یکدیگر استفاده بهره بردند.

گفتنی است نشست هم اندیشی با مسئولین مددکاری اجتماعی مراکز درمانی دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه تهران درخصوص سنجه های اعتباربخشی توسط مدیریت خدمات درمانی و تعالی بالینی معاونت درمان دانشگاه در روز سه شنبه 2 مهرماه 98 برگزار شد.