• تاریخ انتشار : 1395/10/28 - 12:58

تشکیل دومین جلسه برنامه ریزی استراتژیک معاونت درمان دانشگاه

دومین جلسه برنامه ریزی استراتژیک دوشنبه 27 دیماه 1395 با حضور کارشناسان کلیه ادارات در سالن اجتماعات دفتر معاونت درمان برگزار شد

تشکیل دومین جلسه برنامه ریزی استراتژیک معاونت درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: دومین جلسه برنامه ریزی استراتژیک دوشنبه 27 دیماه 1395 با حضور کارشناسان کلیه ادارات در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

در ابتدا دکتر ملیح مقدمه ای را در خصوص اهمیت برنامه ریزی استراتژیک، سطوح برنامه‌ریزی، مدل مدیریت استراتژیک و تفاوت‏های برنامه استراتژیک و عملیاتی بیان کرد.

در ادامه روشنایی مطالبی را پیرامون ماتریس های تحلیل عوامل داخلی و خارجی و نحوه نمره دهی کاربرگ های مربوطه جهت تعیین نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید ارایه کرد.

سپس خسروآبادی نحوه فرموله کردن استراتژی و تحلیل ماتریس SWOT، نحوه نگارش استراتژی‏ها و الویت بندی استراتژی‏ها از طریق ماتریس QSPMرا بیان کرد.

در خاتمه به سوالات حضار پاسخ داده شد و مقرر گردید کاربرگ های تکمیل شده تا 30/10/1395 تحویل اداره اقتصاد درمان شود.