• تاریخ انتشار : 1397/11/17 - 09:53
  • بازدید : 2026

ثبت ملی اطلاعات پرستاران و گروه های وابسته تمدید شد

طرح ثبت ملی اطلاعات پرستاران و گروه های وابسته به منظور ایجاد بانک جامع اطلاعات گروه پرستاری تا پایان بهمن ماه تمدید شد

ثبت ملی اطلاعات پرستاران و گروه های وابسته آغاز شد

روابط عمومی معاونت درمان: طرح ثبت ملی اطلاعات پرستاران و گروه های وابسته به منظور ایجاد بانک جامع اطلاعات گروه پرستاری تا پایان بهمن ماه تمدید شد.

طرح مذکور برای تمامی اعضاء گروه پرستاری اعم از کاردان، کارشناس، کارشناس ارشد، دکتری رشته های پرستاری، اتاق عمل، بیهوشی و فوریت های پزشکی و همچنین بهیاران و کمک پرستاران شاغل و غیر شاغل ( حتی بازنشستگان ) در مراکز تحت پوشش دانشگاه ها و دانشکده ها اعم از دولتی و خصوصی مشمول اجرا می شود.

کادر پرستاری با مراجعه به آدرس اینترنتی rn.behdasht.gov.irاطلاعات پایه خود را ثبت و کد رهگیری دریافت کنند. و کد رهگیری دریافت شده بعنوان پیش شرط دریافت پروانه صلاحیت حرفه یی و گواهی صلاحیت شغلی است.