• تاریخ انتشار : 1400/04/12 - 12:55
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

جزئیات ثبت بیماران دیابتی مصرف کننده انسولین قلمی / افزایش مراکز ثبت نام در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

به جهت آگاهی بیماران دیابتی ساکن در محدوده جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه، اطلاعات لازم درخصوص نحوه دریافت حواله الکترونیکی انسولین قلمی بیماران به این شرح می باشد

طرح رجیستری (سرشماری) بیماران دیابتی در سامانه "مدیریت بیماری های نادر (RDA)" با هدف دسترسی به آمار بروز بیماران دیابتی دریافت کننده انسولین قلمی جهت برآورد دارو و خدمات مورد نیاز این بیماران از تاریخ 4 اردیبهشت ماه 1400 آغاز شد.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به جهت آگاهی بیماران دیابتی ساکن در محدوده جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه، اطلاعات لازم درخصوص نحوه دریافت حواله الکترونیکی انسولین قلمی بیماران را به این شرح بیان کرد.

در این طرح اطلاعات تمامی بیماران مصرف کننده انسولین قلمی ثبت و حواله انسولین بدون درج داروخانه صادر می شود. در نتیجه بیمار هر ماه با در دست داشتن نسخه دارویی و مراجعه به داروخانه محدوده سکونت می تواند نسبت به دریافت سهمیه انسولین خود اقدام نماید.

بیماران ساکن شهر تهراندر محدوه شهرداری 1، 3، 4، 7، 14، 13، 12، 8 می توانند به درمانگاه دیابت بیمارستان های امام حسین (ع)، آیت اله طالقانی، شهداء تجریش، لقمان حکیم، مهدیه، طرفه و شهدای گمنام، نیکان، کیان، گلستان، رسالت، تهرانپارس و بعثت که نزدیک تر به منزل مسکونی بیمار می باشد، مراجعه و اقدام به ثبت نام کنند.

همچنین ساکنین شهرستان هایدماوند، ورامین، پاکدشت، پیشوا، شمیرانات بومهن، پردیس، رودهن، آبعلی، فیروزکوه، لواسان، اوشان، فشم و جاجرود نیز می توانند به بیمارستان های امام خمینی (ره) شهستان فیروزکوه، زعیم شهرستان پاکدشت، شهدای شهرستان پاکدشت، شهید مفتح شهرستان ورامین، حضرت فاطمه (س) شهرستان دماوند و شهید ستاری شهرستان قرچک مراجعه و حواله الکترونیک انسولین قلمی خود را دریافت کنند.

بیماران می بایست با در دست داشتن نسخه انسولین در دفترچه بیمه نامه ( یا سربرگ مطب )، کارت ملی و قبض آب، به درمانگاه دیابت بیمارستان های مذکور مراجعه و پس از ثبت نام و دریافت حواله الکترونیکی، برای دریافت دارو به داروخانه های معین توزیع کننده انسولین مراجعه کنند.

آدرس بیمارستان های حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را از اینجا ببینید.