• تاریخ انتشار : 1398/07/10 - 08:24

جزئیات ثبت نام در آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شد

جزئیات ثبت نام در آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شد

معاونت درمان: جزئیات ثبت نام در آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این آزمون به منظور جذب نیرو در دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پنجشنبه ۳۰ آبان ماه سال جاری برگزار می شود.

داوطلبان متقاضی ثبت نام و شرکت در آزمون می توانند پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمادر سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org  قرار دارد، درصورت دارا بودن شرایط نسبت به ثبت نام در این آزمون که از امروز سوم مهرماه در سایت سازمان سنجش امکان پذیر می شود، تا روز جمعه ۱۲ مهرماه اقدام کنند.

برای دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام هفتمین امتحان مشترک فراگیر دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی - درمانی کشور اینجا کلیک کنید.