• تاریخ انتشار : 1398/11/20 - 09:37
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

جشن بزرگ انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می شود

آیین بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران دوشنبه ۲۱ بهمن ماه در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می شود.

جشن بزرگ انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می شود

آیین بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران دوشنبه ۲۱ بهمن ماه  در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می شود.

معاونت درمان به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی، ویژه برنامه «ایران ما » به همت ستاد برگزاری ایام ا... دهه فجر با هدف بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و یادبود چهلمین روز شهادت سردار دل ها شهید قاسم سلیمانی برگزار می شود.

این مراسم باشکوه که با حضور اعضای هیئت رییسه دانشگاه، اعضای هیأت علمی، همکاران، دانشجویان از ساعت ۱۱-۹ صبح در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار می شود، مشتمل بر برنامه های متنوعی نظیر رونمایی از نماهنگ «رسم حاج قاسم سلیمانی» با اجرای زنده علی نفری، شعرخوانی، خاطره گویی، برگزاری مسابقه حضوری، اهدای جوایز به برگزیدگان خواهد بود.