• تاریخ انتشار : 1393/06/17 - 09:15

جلسه «تدوين و آموزش مديريت بحران در بيمارستانها( HICS )» در معاونت درمان تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه توجیهی « تدوین و آموزش مدیریت بحران در بیمارستان ها (hics ) » با حضور نمایندگان بیمارستان های دولتی تحت پوشش دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 16/6/93 توسط مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي دانشگاه در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه توجیهی « تدوین و آموزش مدیریت بحران در بیمارستان ها (hics) » با حضور نمایندگان بیمارستان های دولتی تحت پوشش دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 16/6/93 توسط مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي دانشگاه در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

در ابتداي جلسه رئيس مركز مديريت و حوادث و فوريت هاي پزشكي ضمن خوشامدگويي و تشكر از حضور نمايندگان بيمارستانها با توجه به آمار حوادث غیرمترقبه و بلایای طبیعی درسطح کشور بر اهميت موضوع مديريت بحران در بيمارستانها تاكيد نمودند.

در ادامه آقايان حيدري و احمدنيا، كارشناسان مركز توضيحات لازم در خصوص نحوه اجراي چارت HICS با توجه به دستورالعمل هاي ابلاغي از سوی وزارت بهداشت را شرح دادند.

در انتهای جلسه نمایندگان مراکز به بحث و تبادل نظر پیرامون مطالب مطرح شده پرداختند.