• تاریخ انتشار : 1393/02/16 - 11:52
  • بازدید : 2009

جلسه ستاد طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان برگزار گردید

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد تحول نظام سلامت دانشگاه به منظور هماهنگی های بیشتر و بررسی روند اجرایی طرح در روز نخست آن در اولین ساعت کاری صبح روز دوم از اجرای طرح تحول سلامت با حضور دکتر یاوری معاون درمان( بعنوان رییس ستاد) و کلیه اعضای ستاد در معاونت درمان برگزار گردید.

جلسه ستاد طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان برگزار گردید

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد تحول نظام سلامت معاونت به منظور هماهنگی های بیشتر و بررسی روند اجرایی طرح در روز نخست آن، در اولین ساعات کاری صبح روز دوم از اجرای طرح تحول سلامت با حضور دکتر یاوری معاون درمان( بعنوان رییس ستاد) و کلیه اعضای ستاد در برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای سالاری دبیر ستاد تحول سلامت معاونت درمان مشکلات و نواقص پیش روی مراکز درمانی تحت پوشش را مطرح و اعضاء حاضر در جلسه نظرات خود را مطرح نمودند.

در پایان پس از جمع بندی نهایی، مشکلات و پیشنهادات اخذ شده توسط این ستاد بصورت مکتوب به ستاد اجرایی دانشگاه ارسال تا تصمیم گیری های لازم صورت پذیرد.