• تاریخ انتشار : 1393/05/27 - 14:38

جلسه هماهنگی ستاد تحول نظام سلامت معاونت درمان با سازمان انتقال خون تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان؛ ستاد تحول نظام سلامت معاونت درمان جهت هماهنگی های لازم درخصوص اصلاح فرایند دریافت خدمات از سازمان انتقال خون در روز دوشنبه مورخ 27/5/93 در سالن جلسات تشکیل جلسه داد.

جلسه هماهنگی ستاد تحول نظام سلامت معاونت درمان با سازمان انتقال خون تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان؛ ستاد تحول نظام سلامت معاونت درمان جهت هماهنگی های لازم درخصوص اصلاح فرایند دریافت خدمات از سازمان انتقال‌خون در روز دوشنبه بیست و هفتم مرداد ماه سال جاری در سالن جلسات تشکیل جلسه داد.

در این جلسه که دکتر یاوری معاون درمان و دبیر ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت دانشگاه، خانم دکتر نادعلی مدیرکل سازمان انتقال خون استان تهران، دکتر طباطبایی رییس بیمارستان امام حسین (ع) و دیگر مدیران ستادی طرح تحول این معاونت نیز حضور داشتند، در راستای بررسی ارائه خدمات سازمان انتقال خون در قالب طرح تحول نظام سلامت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در ادامه پس از ارائه چالش های موجود ما بین بیمارستان های مشمول طرح تحول نظام سلامت با سازمان انتقال خون، راهکارهای اجرایی بیان و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پایان مقرر شد اطلاعات خدمات ارائه شده توسط سازمان انتقال خون به معاونت درمان ارسال گردد تا با پیگیری دکتر یاوری و ستاد تحول نظام سلامت معاونت مشکلات و چالش های موجود برطرف و روند خدمت رسانی بیمارستان ها به شهروندان در روند اجرای طرح تحول تسهیل یابد.