• تاریخ انتشار : 1397/01/16 - 13:02

حضور رئیس دانشگاه در جمع کارکنان معاونت درمان

دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه ۱۵ فروردین ماه در دیداری نوروزی با کارکنان معاونت درمان دانشگاه ملاقات و گفتگو کرد

حضور رئیس دانشگاه در جمع کارکنان معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه ۱۵فروردین ماه در دیداری نوروزی با کارکنان معاونت درمان دانشگاه ملاقات و گفتگو کرد.

دکتر آقاجانی در این دیدار ضمن تبریک آغاز سال جدید از تلاش شبانه روزی واحدهای مختلف حوزه درمان قدردانی کرد.

رئیس دانشگاه در ادامه بر برنامه ریزی جهت اثرگذاری جدی در درمان استان تهران تأکید کرد و گفت: یکی از مهمترین راه های دستیابی به موفقیت های اثرگذار در حوزه سلامت استان تهران، افزایش مشارکت و هم افزایی دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در استان است تا از این مسیر بتوان در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی هماهنگ تر و همسو تر از گذشته گام برداشت.

دکتر آقاجانی با اشاره به موضوع مهم نظارت بر مراکز درمانی خصوصی و دولتی در مجموعه معاونت درمان دانشگاه بر استفاده از روش های جدید نظارتی و توسعه ظرفیت ها در این بخش تأکید کرد. وی مشارکت بخش غیر دولتی در کمک رساندن به توان نظارتی دانشگاه را موثر دانست.

رئیس دانشگاه ابراز امیدواری کرد در سال جدید شاهد به ثمر نشستن تلاش های مجموعه دانشگاه در راستای ارتقاء سلامت عمومی باشیم.