• تاریخ انتشار : 1401/02/05 - 13:06
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیشرو در ثبت اطلاعات کادر پرستاری

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیشرو در ثبت اطلاعات کادر پرستاری

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیشرو در ثبت اطلاعات کادر پرستاری در سامانه پایش داده های مراقبت های درمانی (MCMC ) معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ایجاد داشبورد و زیر سیستم اختصاصی معاونت پرستاری در نرم افزار پایش داده های مراقبت های درمانی (MCMC)، مقرر شد که بیمارستان های سراسر کشور اعم از دانشگاهی و غیردانشگاهی (خصوصی، تأمین اجتماعی، خیریه و ....) اطلاعات کارگزینی کلیه کادر پرستاری را با محوریت دفاتر پرستاری در سامانه مذکور ثبت کنند.

درنشست مجازی که در این خصوص توسط معاونت پرستاری وزارت بهداشت و با حضور مدیران پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور در روز دوشنبه مورخ 28 فروردین ماه 1401برگزار شد، ضمن ارائه آخرین آمار از اطلاعات ثبت شده در سامانه مذکور، از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که پیشرو در ثبت اطلاعات مذکور بوده، تقدیر و تشکر شد.

شایان ذکر است، از جمله مزایای ثبت اطلاعات کادر پرستاری، می توان به تجزیه  و تحلیل آماری اطلاعات مثل رشته تحصیلی، جنسیت، نوع استخدام، سابقه کار، بخش های محل خدمت و.... و استفاده از این اطلاعات در برنامه ریزی های آتی به منظور تخمین و تامین کادر پرستاری اشاره کرد.