• تاریخ انتشار : 1402/07/08 - 13:17

دوره آموزشی نحوه راه اندازی بخش پذیرش بیماران بین الملل (IPD)

دوره آموزشی با موضوع نحوه راه اندازی بخش پذیرش بیماران بین الملل (IPD) با هدف توانمندسازی کارشناسان و پرستاران در امر مراقبت از این بیماران در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه تشکیل شد

دوره آموزشی نحوه راه اندازی بخش پذیرش بیماران بین الملل (IPD)

دوره آموزشی با موضوع نحوه راه اندازی بخش پذیرش بیماران بین الملل (IPD) با هدف توانمندسازی کارشناسان و پرستاران در امر مراقبت از این بیماران در بیمارستان‌ های تحت پوشش دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه یک روزه نحوه راه اندازی بخش پذیرش بیماران بین الملل (IPD) به همت معاونت درمان دانشگاه در بیمارستان شهید مدرس برگزار شد.

در این دوره آموزشی حدود ۷۰ نفر از کارشناسان بهره وری، کارشناسان ایمنی بیمار، کارشناسان و پرستاران IPD بیمارستان‌ های دانشگاهی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حضور داشتند. مدرس این دوره آموزشی شکوه کبیریان کارشناس گردشگری سلامت معاونت درمان بودند.

کارشناس گردشگری سلامت حوزه درمان یادآور شد: کشور ما جزو یکی از این کشورها است که علاوه بر جاذبه‌های فراوان برای جذب گردشگر، در عین حال، توانایی‌های زیادی نیز در زمینه سلامت به ویژه پیوند اعضاء، نازایی، اعمال جراحی‌های پیچیده   و… بدست آورده و حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

وی اظهار داشت: ارائه خدمات درمانی به بیماران خارجی به عنوان یکی از راههای درآمدزایی به حساب می‌آید. با توجه به گران شدن ارائه خدمات درمانی، تعدادی از کشورهای در حال توسعه که در زمینه ارائه خدمات درمانی به پیشرفت‌های قابل توجه دست پیدا کرده اند، قادرند خدمات درمانی ارزانتر از کشورهای پیشرفته را ارائه دهند.

در این دوره که در روز چهارشنبه ۵ مهرماه ۱۴۰۲ برگزار شد؛ در خصوص کارکردIPD در بیمارستان، اهداف، ساختار فیزیکی، استانداردهای خدمات هتلینگ، ساختار نیروی انسانی، نحوه ارائه خدمات، نحوه پذیرش بیماران بین الملل و گردش مالی آموزش‌های لازم داده شد.

گفتنی است بیمارستان‌های دانشگاهی مدرس، پانزده خرداد، اختر، مفید، طالقانی و شهدای تجریش تاکنون توانسته‌اندمجوز بخش  IPD را از وزارت بهداشت و مراجع ذی صلاح کسب کنند.

• گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی

تصویر

دوره آموزشی نحوه راه اندازی بخش پذیرش بیماران بین الملل (IPD) دوره آموزشی نحوه راه اندازی بخش پذیرش بیماران بین الملل (IPD)

0 تعداد نظرات