• تاریخ انتشار : 1395/02/11 - 18:10

دومین جلسه تدوین برنامه جامع عملیاتی ایمنی بیمار در معاونت درمان برگزار شد

با تاکید ریاست دانشگاه و معاونت درمان بر لزوم تدوین برنامه جامع عملیاتی ایمنی بیمار، دومین جلسه تدوین برنامه جامع عملیاتی ایمنی بیمار در روز شنبه 11 اردیبهشت ماه در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

دومین جلسه تدوین برنامه جامع عملیاتی ایمنی بیمار  در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: با تاکید ریاست دانشگاه و معاونت درمان بر لزوم تدوین برنامه جامع عملیاتی ایمنی بیمار، دومین  جلسه تدوین برنامه جامع عملیاتی ایمنی بیمار در روز شنبه 11 اردیبهشت ماه در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

دکتر ملاجعفری سرپرست اداره اقتصاد درمان و سیاستگذاری سلامت ضمن بیان مطالبی پیرامون اهمیت مقوله ایمنی بیمار به عنوان یکی از مهم ترین ابعاد کیفیت مراقبت، بر لزوم تدوین برنامه جامع عملیاتی ایمنی بیمار به عنوان یکی از رویکردهای مقابله با خطاهای فرایند درمان و مراقبت تاکید کرد.

همچنین راهبردها و محورهای کلیدی برنامه جامع ایمنی بیمار با همکاری بیمارستانهای منتخب و توجه به پیش نویس تهیه شده  برنامه جامع عملیاتی ایمنی بیمار در 28 فروردین ماه سال جاری که به بیمارستانها ارائه شده بود، توسط روشنایی و وحیدی کارشناسان اداره اقتصاد درمان مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.

در ادامه یکی از راهبردهای  برنامه جامع عملیاتی ایمنی بیمار تحت عنوان ارتقای ایمنی تجهیزات، دستگاهها و لوازم پزشکی توسط مهندس دانایی کارشناس مسئول مهندسی پزشکی مرکز پزشکی آموزشی و درمانی لقمان حکیم بعنوان نمونه مطرح شد.

در خاتمه مقرر شد اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه تکمیل برنامه جامع عملیاتی ایمنی بیمار در سطوح کارشناسان معاونت درمان، معاونت های مرتبط و ارگانهای ذیربط مطرح  شود؛ همچنین از مجموعه نظرات و دیدگاههای کارشناسان حوزه های مختلف جهت تکمیل  برنامه جامع عملیاتی  ایمنی بیمار استفاده شود.