• تاریخ انتشار : 1397/07/21 - 09:54

دکتر داوری سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی حوزه معاونت درمان دانشگاه شد

در حکمی از سوی معاون درمان دانشگاه، دكتر داوری بعنوان سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی حوزه معاونت درمان دانشگاه منصوب شد

دکتر داوری سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی حوزه معاونت درمان دانشگاه شد

روابط عمومی معاونت درمان:  در حکمی از سوی دكتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه، دكتر فرنوش داوری بعنوان سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی حوزه معاونت درمان دانشگاه منصوب شد.

در این حکم آمده است:

سرکار خانم دکتر داوری

با سلام و احترام

با عنایت به حسن سوابق، تخصص، تعهد و تجربیات سرکارعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی در حوزه معاونت درمان منصوب می شوید.

بدیهی است ادارات نظارت بر درمان مطب ها و مراکز سوء مصرف مواد، نظارت بر درمان درمانگاه ها و مراکز جراحی محدود، نظارت بر درمان بیمارستانی و فضا های فیزیکی و اعتبار بخشی
بیمارستان ها در حوزه مدیریت شما فعالیت خواهند داشت.

امید است با استعانت از ذات لایزال الهی و در ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج)، در نظارت موثر و مستمر بر روند درمانی مراکز فوق الذکر و ارتقای بیش از پیش آن موفق و موید باشید.

دکتر سیدهادی میرهاشمی

معاون درمان دانشگاه

دکتر میرهاشمی همچنین طی پیامی از خدمات و تلاش های دکتر جنتی در مدت تصدی مدیریت نظارت و اعتباربخشی حوزه درمان دانشگاه قدردانی کرد.