• تاریخ انتشار : 1400/07/28 - 11:03
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

راهپیمایی بانوان دانشگاهیان علوم پزشکی شهیدبهشتی به مناسبت هفته ملی سلامت

راهپیمایی بانوان دانشگاهیان علوم پزشکی شهیدبهشتی به مناسبت هفته ملی سلامت

راهپیمایی بانوان دانشگاهیان علوم پزشکی شهیدبهشتی در ششمین روز از هفته سلامت در مسیر سلامتی توچال تهران برگزار می شود.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،این حرکت نمادین به منظور ترویج فرهنگ ورزش و ارتقای سطح سلامت جامعه و با عنوان بانوان بهشتی در روز پنج شنبه 29 مهر ماه از ساعت 8 صبح لغایت 12 ظهر برگزار می شود.

علاقه مندان در این همایش ساعت 7:30 بامداد روز پنجشنبه با حضور در ابتدای مسیر راهپیمایی توچال حرکت خود را آغاز کرده و ضمن پیاده روی و کوه پیمایی از مناظر بی نظیر طبیعت منطقه نیز بهره ببرند.

گفتنی است هفته سلامت ملی ایران در سال 1400 با شعار « زنان، مدیریت سلامت و مهار کرونا » از 24 مهرماه آغاز شد.