• تاریخ انتشار : 1400/02/05 - 12:08
قابل توجه آزمایشگاه های پزشکی:

زمان تمدید پروانه های قانونی آزمایشگاه های پزشکی آغاز شد

با توجه به پایان اعتبار پروانه های تاسیس و مسئولیت فنی آزمایشگاه ها در تاریخ 1 تیرماه ١٤٠٠ دستورالعمل، معیارها و ضوابط تمدید پروانه های آزمایشگاه های پزشکی از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت و مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت ابلاغ شد

زمان تمدید پروانه های قانونی آزمایشگاه های پزشکی آغاز شد

با توجه به پایان اعتبار پروانه های تاسیس و مسئولیت فنی آزمایشگاه ها در تاریخ 1 تیرماه 1400 دستورالعمل، معیارها و ضوابط تمدید پروانه های آزمایشگاه های پزشکی از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت و مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، موسس یا نماینده قانونی آزمایشگاه ها می توانند درخواست تمدید خود را از طریق سامانه صدورپروانه ها به آدرس https://parvaneh.behdasht.gov.ir/publicpages/ ثبت نمایند. و سپس به همراه اصل مدارک درج شده به اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه بصورت حضوری مراجعه نمایند.

آدرس معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، خ حافظ / تقاطع خ جمهوری، ساختمان حافظ ( ساختمان سابق وزارت بهداشت )، طبقه 6، اداره امور آزمایشگاه ها ، تلفن تماس: 66761048، 66701746

قوانین و دستورالعمل های تمدید پروانه های قانونی آزمایشگاه های پزشکی را از اینجا دانلود کنید.