• تاریخ انتشار : 1400/07/24 - 12:17
تبریک هفته سلامت زنان :

سلامت زنان بویژه مادران از مفاهیم زیربنایی توسعه کشور است

سلامت زنان بویژه مادران از مفاهیم زیربنایی توسعه کشور است

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی هفته سلامت زنان را به بانوان گرامی بوژه همکاران دانشگاه علوم پزشکی تبریک گفت.

متن پیام تبریک به شرح زیر است:

بانوان محترم!

با سلام و احترام

سلامت زنان بویژه مادران از مفاهیم زیربنایی در توسعه است و وضعیت سلامت زنان تاثیر بسزایی بر سلامت فرزندان، خانواده و جامعه دارد؛ بنابراین خودمراقبتی این قشر در ابعاد پیشگیری، درمان و توانبخشی به ویژه در شرایط بروز کرونا بیش از پیش باید مورد توجه باشد.

بدینوسیله هفته ملی « سلامت بانوان ایرانی» با شعار « زنان، مدیریت سلامت و مهار کرونا »را که همه ساله در هفته پایانی مهرماه با هدف اطلاع‌رسانی و حساس‌سازی گروه های مختلف جامعه در خصوص اولویت‌های سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، برگزار می‌شود، به همه بانوان بویژه همکاران گرانقدر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد متعال سلامت، سعادت و سربلندی آنان را خواهانیم.

دوام توفیق همه بانوان دانشگاهی اعم از استادان، کارمندان و دانشجویان محترم را از پیشگاه خداوند متعال آرزو داریم.

روابط عمومی معاونت درمان