• تاریخ انتشار : 1398/10/26 - 10:48
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

سمینار « مداخلات گفتار درمانی درنوزادان نارس » توسط اداره مامایی برگزار شد

سمینار « مداخلات گفتار درمانی در نوزادان نارس » توسط اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد

سمینار « مداخلات گفتار درمانی در نوزادان نارس » توسط اداره مامایی برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: سمینار « مداخلات گفتار درمانی در نوزادان نارس» توسط اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بیمارستان شهدای تجریش در روز دوشنبه 23 دی ماه برگزار شد.

سمینار یک روزه « مداخلات گفتار درمانی در نوزادان نارس» توسط اداره مامایی معاونت درمان و با همکاری گروه نوزادان مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش جهت پیراپزشکان و پزشکان بیمارستان های دارای بخش نوزادان نارس(NICU)برگزار شد.

سمینار مذکور به دبیری دکتر بصیر فوق تخصص نوزادان تشکیل شد. و استادان درخصوص اهمیت مراقبت تکاملی در نوزادان نارس، اصول توانبخشی در نوزادان نارس، کاردرمانی و گفتار درمانی و ارزیابی مکیدن و بلعیدن در نوزادان نارس مطالبی را بیان کردند. و در خاتمه به پرسش های شرکت کنندگان پاسخ دادند.