• تاریخ انتشار : 1395/06/15 - 09:23

سمینار تربیت ارزیاب ایمنی بیمار در بیمارستان مفید توسط معاونت درمان دانشگاه برگزار شد / پیشگیری قبل از بروز هرحادثه شرط عقل است

سمینار آموزشی« تربیت ارزیاب ایمنی بیمار » با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در مرکزآموزشی، پزشکی و درمانی کودکان مفید در روز یکشنبه 14 شهریورماه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: سمینار آموزشی« تربیت ارزیاب ایمنی بیمار » با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در مرکز آموزشی، پزشکی و درمانی کودکان مفید در روز یکشنبه 14 شهریورماه برگزار شد.

در این سمینار که جمع کثیری از مسئولین فنی، معاونین درمان و کارشناسان حوزه های مختلف بیمارستانهای تابعه حضور داشتند، دکتر رحمانی با تاکید بر اهمیت و لزوم برگزاری این سمینار خاطرنشان کرد: پیشگیری قبل از هر حادثه یی شرط عقل است؛ و اقدامات پیشگیرانه در حوزه سلامت جامعه، مهمترین اصل در توازن خدمت و بهبود خدمات کیفی و کمی درمان در سطح کشور است.

معاون درمان دانشگاه افزود: توجه به افزایش آگاهی و مطالبات گیرندگان خدمت از مراکز درمانی و بیمارستانها و اجرای صحیح برنامه ایمنی بیمار می تواند سبب کاهش خطاهای پزشکی و بدنبال آن کاهش مدت اقامت بیماران در بیمارستان گردد.

دکتر حاجی قاسمعلی مدیر خدمات درمانی و تعالی بالینی و بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه و مسئول برگزاری سمینار مذکور در حاشیه این مراسم، هدف از برگزاری سمینار مذکور را مقدمه ای بر تربیت ارزیاب حرفه ای و توانمند ساختن تیم ایمنی بیمار بیمارستانها و مراکز درمانی عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای دستورالعمل ایمنی بیمار می توان نقاط قوت و قابل بهبود سازمان های خود را شناسایی کنیم و با برنامه ریزی اقدامات اصلاحی مورد نیاز در مسیر ارتقا گام برداشت.

در خاتمه سمینار تربیت ارزیاب ایمنی بیمار، در نشستی صمیمانه مدرسین به سوالات مطرح شده از سوی حاضرین پاسخ دادند.

گفتنی است مستوفیان کارشناس مسئول ایمنی بیمار وزارت متبوع، دکتر مرکزی مقدم معاون طرح و برنامه و بودجه دانشگاه علوم پزشکی ارتش، دکتر مهرزادکیانی مدیرگروه اخلاق پزشکی دانشگاه، دکتر شبنم بزمی عضو هیئت علمی اخلاق پزشکی، دکتر فرنوش داوری متخصص پزشکی قانونی، معاونت درمان بیمارستان آیت ا...طالقانی، دکتر واقفی عضو هیئت علمی بیمارستان مفید، دکتر خسروی مسئول فنی بیمارستان بقیه ا... (عج)، دکترآنسه حسینی مسئول فنی داروخانه، مهندس دانایی مسئول تجهیزات پزشکی بیمارستان لقمان حکیم، مهناز واعظی مسئول بهبود کیفیت بیمارستان جواهری،  سبزی کارشناس ایمنی بیمار وکنترل عفونت بیمارستان امام حسین (ع)، محمودی رابط آموزش معاونت درمان، وحیدی کارشناس ایمنی بیمار معاونت درمان و ابوالقاسم روشنایی کارشناس اداره اقتصاد درمان، استاندارد و ارزیابی فناوری سلامت معاونت درمان بعنوان مدرس در این سمینار حضور داشتند.