• تاریخ انتشار : 1393/07/12 - 13:29

سومین کارگاه آموزشی « نحوه خط مشی نویسی» توسط اداره اعتباربخشی معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: در راستاي اجراي برنامه هاي آموزشي براي بيمارستانهاي تحت پوشش دانشگاه، اداره اعتبار بخشي معاونت درمان اقدام به برگزاري سومين كلاس آموزشي تحت عنوان ((نحوه خط مشي نويسي)) نمود.

سومین کارگاه آموزشی »نحوه خط مشی نویسی« توسط اداره اعتباربخشی معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: در راستاي اجراي برنامه هاي آموزشي براي بيمارستانهاي تحت پوشش دانشگاه،  اداره اعتبار بخشي معاونت درمان اقدام به برگزاري سومين كلاس آموزشي تحت عنوان ((نحوه خط مشي نويسي)) نمود.

در اين برنامه آموزشي كه در روز دوشنبه مورخ7/7/93 در محل سالن همايش هاي بيمارستان آيت ا... طالقاني و با حضور 197 نفر از مديران  و كارشناسان بيمارستانهاي تابعه برگزار گرديد‌،‌ دكتر عاصمي رئيس اداره اعتبار بخشي معاونت درمان به كاهش تعداد سنجه ها در دور جديد اعتبار بخشي به حدود 2300 سنجه اشاره نموده و يادآور شدند: در اين دور از بازديد ها تعداد ارزيابان ارشد به2 نفر افزايش يافته و وظيفه بازديد و امتيازدهي محورهاي:  (( مديريت و رهبري، بهبود كيفيت، كميته ها، اورژانس، حقوق گيرندگان خدمت، هدايت يكپارچه سازماني، ايمني بيمار )) به آنها واگذار شده است. ايشان همچنين بر لزوم آمادگي بيمارستانها براي شروع بازديدها از هفته آخر مهر ماه تأكيد نمودند.

سپس آقاي بهادر خان كارشناس ارشد اعتبار بخشي ابتدا به ذكر تغييرات صورت گرفته در سنجه ها اشاره نموده و مطالبي در خصوص تفاوتهاي دور جديد اعتبار بخشي نسبت به سال قبل را بيان نمودند.

در ادامه برنامه، مطالب مربوط به نحوه خط مشي نويسي را در قالب پاورپوينت به شركت كنندگان ارائه كرده و در پايان به سئوالات مطروحه پاسخ داده شد.