• تاریخ انتشار : 1393/07/02 - 14:41

شانزدهمین جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت با حضور دکتر امامی رضوی

روابط عمومی معاونت درمان: شانزدهمین جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت با حضور دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها در صبح روز چهارشنبه مورخ 2/6/93 در سالن جلسات ستاد مرکزی تشکیل شد.

شانزدهمین جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت با حضور دکتر امامی رضوی

در این جلسه که رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاونین توسعه، غذا و دارو و درمان سه دانشگاه مستقر در پایتخت، معاون آموزشی و امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مدیر کل سازمان انتقال خون، رئیس بیمارستان امیر‌اعلم و مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت استان حضور داشتند، بررسی نقش ماماها در بسته زایمان طبیعی و همچنین بررسی وضعیت اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان اعلم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست پس از ارائه گزارش رییس بیمارستان امیر اعلم  از روند اجرای طرح تحول در این بیمارستان، رییس اداره نظارت بر درمان وزارت بهداشت به بیان موارد گزارش شده از روند بازرسی های صورت گرفته از این مرکز پرداختند. که پس از بحث و بررسی بر روی موارد مطرح شده راهکارهای لازم ارائه و در دستور کار بیمارستان قرار گرفت.

گفتنی است در این جلسه پیرامون مشکلات و نواقص موجود در بسته زایمان طبیعی نیز مطرح و راهکار های پیشنهادی دراین خصوص ارائه شد.