• تاریخ انتشار : 1395/09/15 - 12:58

ششمین سمینار سراسری ایدز برگزار می شود

ششمین سمینار سراسری ایدز برگزار می شود

روابط عمومی معاونت درماندومین گردهمایی بین المللی و ششمین سمینار سراسری ایدز از ۱۷ تا ۱۹ آذرماه سال جاری از سوی مرکز بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود.

در این همایش معاونت تحقیقات و فن آوری و معاونت امور بهداشتی دانشگاه، دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی کشور مشارکت دارند.

این همایش در مرکز همایش‌های بین المللی امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.

این همایش دارای حداکثر ۱۱ امتیاز بازآموزی برای مشمولین قانون آموزش مداوم است.

متخصصان می توانند برای کسب اطلاعات لازم به آدرس http://idtmrc.sbmu.ac.ir مراجعه کنند و یا با دبیرخانه مینار از طریق شماره  ۸- ۲۲۴۳۹۹۶۳ تماس حاصل نمایند.