• تاریخ انتشار : 1402/04/04 - 07:31

عزم جدی دانشگاه در راه اندازی بیمارستان شهدای تجریش

عزم جدی دانشگاه در راه اندازی بیمارستان شهدای تجریش

با نزدیک شدن به روزهای افتتاح رسمی بیمارستان جدیدالتاسیس بیمارستان شهدای تجریش در نشستی با حضور رئیس دانشگاه موضوعات مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشست مذکور با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه، معاونین توسعه و درمان، مدیر روابط عمومی، رئیس بیمارستان شهدای تجریش، نمایندگان قرارگاه خاتم، شرکت‌های مجری و جمعی از مدیران حوزه‌های ستادی دانشگاه در بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد.

در این نشست هماهنگی‌های لازم درخصوص تکمیل زیرساخت‌های عمرانی، ایمنی تجیزات ساختمانی و درمانی، زیرساخت‌های شهری، انتقال بخش‌های درمانی، نیروی انسانی و موارد مربوطه در فاز اول افتتاح بیمارستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ادامه این نشست رئیس دانشگاه به همراه معاونین درمان و توسعه، رئیس دانشگاه و مدیران و مجریان افتتاح بیمارستان از بخش های آماده افتتاح بازدید، و از نزدیک در جریان اقدامات صورت گرفته، قرار گرفت.

گفتنی است مساحت ساختمان جدید ۶۴ هزار مترمربع در ۱۳ طبقه است که در ضلع جنوب شرقی بیمارستان شهدای تجریش قرار گرفته است.

• گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی

0 تعداد نظرات