• تاریخ انتشار : 1399/07/27 - 11:01
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

فراخوان جذب پرستار داوطلب در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

مدیریت پرستاری دانشگاه از جذب پرستار داوطلب استمرار طرحی در بیمارستان ها و مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبرداد

جذب پرستار داوطلب در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

مدیریت پرستاری دانشگاه از جذب پرستار داوطلب استمرار طرح در بیمارستان ها و مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبرداد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاونت درمان دانشگاه به منظور رفع کمبود نیروی پرستاری در تعدادی از مراکز درمانی تابعه، از داوطلبین فارغ التحصیل رشته پرستاری در قالب استمرار طرح به مدت حداکثر 30 ماه دعوت به همکاری می کند.

پرستاران داوطلب که گواهی پایان دوره طرح یا معافیت از طرح دارند، درخواست می شود با مراجعه به سامانه رشد وزارت بهداشت ( به آدرس: tarhreg.behdasht.gov.ir) و ثبت درخواست خود به صورت استمرار طرح، کد رهگیری دریافت نمایند.

همچنین داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند در روزهای کاری از ساعت 8 لغایت 12 با شماره تلفن 66761071 و 66761132 تماس بگیرند.