• تاریخ انتشار : 1400/09/13 - 09:16
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

قابل توجه مسئولین فنی موسسات پرتوپزشکی

قابل توجه مسئولین فنی موسسات پرتوپزشکی

تایید مجوز کار با اشعه با راه اندازی سامانه یکپارچه نظارت و ارزیابی پرتوی ( سیناپ ) در سازمان انرژی اتمی ایران ضروری شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دفتر حفاظت در برابر اشعه سازمان انرژی اتمی ایران به آدرس اینترنتی https:/nrpdsys.nrpd.ir می باشد، که کلیه مراکز درمانی اعم از مراکز پزشکی آموزشی و درمانی، بیمارستان ها و درمانگاه موظف می باشند پس از گرفتن شناسه کاربری و رمز عبور از سامانه سیناپ نسبت به ثبت درخواست اقدام کنند.

شایان ذکر است با توجه به اینکه سامانه فوق بصورت الکترونیکی و در بستر اینترنت می باشد، امکان دریافت نسخه فیزیکی مکاتبات میسر نمی باشد، از این رو مدارک ارسالی به آن مرکز عودت داده می شود.